Bieskemaar 9
9735AE
GRONINGEN
tel. 050-5410415

Dag lezers, GVAV had wat recht te zetten na de knullige nederlaag eerder tegen Zeester. Met goede moed werd er gestart met Yarnick in de goal, Thijs op rechts, Ana op het middenveld en Ben op de vlag. Al snel werd duidelijk dat dit een goede opstelling was. GVAV was de baas op het middenveld en aanvallend kwam Zeester aan weinig acties toe. Na een paar kansen was daar de 1-0 van Dario die na een 1-2 met Ana de bal zeer nauwkeurig in de hoek deponeerde. Vervolgens later een briljante bal van Thijs die van af rechts in het strafschopgebied de bal rechtsboven in de hoek schoot 2—0. GVAV ging door maar uit een counter waarbij zeester de bal gelukkig meekreeg toch de 2—1 door Kees. Maar we gingen door en daar was de 3-1 van Lesley na een schitterende pass van Thijs. Weer wat later een afstandsschot van Ana dat laag de hoek in stuiterde 4—1. En voor de rust nog 5—1 door weer Dario met een mooie volley na een assist van …….. In de rust een goede sfeer en zo doorgaan werd er geroepen. Maar dacht Zeester anders over en GVAV begon te gemakzuchtig aan de 2de helft. 3 kansen voor Zeester en een strafschop die door Yarnick zeer goed werd gestopt. Vervolgens kreeg GVAV weer meer grip op de wedstrijd en wel 4 100% kansen maar de bal ging er niet in. Slordig en misschien ook wel te mooi. Ook een strafschop was niet aan GVAV besteed, Thijs miste helaas. Zeester met een fraai afstandsschot nog de 5—2 en met deze mooie uitslag werd er afgefloten.
Ana bedankt voor je aanwezigheid en dit smaakt naar meer. Chris een goede Europa reis met camper en vriendin. Scheidsrechter Rob Geurten bedankt voor het fluiten. Ik hoorde dat er flink wat foto’s zijn gemaakt. Let dus op de site. En iedereen bedankt voor weer de goede sfeer. Mooi nieuws op de valreep is de Groninger boys gelijk heeft gespeeld. We houden de druk erop.