Technisch Management Voetbal - GVAV-Rapiditas

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Technisch Management Voetbal

Wat is het TMV

Het technisch management voetbal (TMV) is een belangrijk orgaan voor de (voetbal)ontwikkeling van spelers in de jeugdopleiding de leden van dit orgaan vervullen gezamenlijk de positie van Hoofd Jeugdopleiding in. 

TMV heeft de bevoegdheid om besluiten te nemen over de (voetbal)ontwikkeling van spelers, teams en het voetbaltechnisch beleid voor de jeugdopleiding.

Het TMV draagt de eindverantwoordelijkheid over de Jeugdopleiding van GVAV en is richtinggevend en bepalend op alle voetbal technische zaken zoals het functioneren van trainers, het indelingsproces etc.Nieuws van TMV

Hamdi Charfi is de nieuwe HJO bij GVAV

5 juli 11:30  We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we onze jeugdopleiding hebben versterkt met Hamdi Charfi. Hamdi is onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO) en zal gaan helpen om de structuur van onze jeugdopleiding stevig neer te gaan zetten en te zorgen dat we met alle beleidsmakers, trainers, begeleiders en staf de GVAV-opleiding nog beter gaan maken.meer »

1104x gelezen

Meetrainen GVAV-Rapiditas

22 maart 13:30  Klaar voor de volgende stap? Train meemeer »

703x gelezen

Proces indeling seizoen 2023/24

22 maart 12:15  We zijn net over de helft van het lopende seizoen en toch is het altijd om een stukje vooruit te kijken naar het volgende seizoen 2023/24. De eerste stappen hiervoor zijn al gemaakt, zo hebben we al wat afspraken kunnen maken met trainers over de bezetting van de selectieteams en hebben we onlangs een tijdslijn gedeeld als leidraad voor het komende tot de teamformaties van het volgende seizoen.meer »

2036x gelezen

FC Groningen voetbalschool i.s.m. GVAV-Rapiditas

12 augustus 15:15  GVAV-Rapiditas en FC Groningen werken het komende seizoen samen met op de zondagmorgen een voetbalschool op sportpark Kardinge. De school is voor alle voetballende jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Het programma van de FC Groningen Voetbalschool is in lijn met het voetbalprogramma van ‘Trainen als een Prof’ en de leerlijnen die centraal staan binnen de Opleiding van de club. meer »

1258x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!